Katić: Očekujem povike sa tribina

Doskorašnji košarkaš Partizana mt:s Raško Katić novi je član Crvene zvezde, sa kojom je potpisao dvogodišnji ugovor.

Izvor: MJ

Utorak, 28.08.2012.

15:10

Default images

Iskusni centar vratio se na Mali Kalemegdan posle dve sezone provedene u taboru večitog rivala.

Katić, koji je već nosio Zvezdin dres u sezoni 2004-2005, obavio je lekarske preglede i na raspolaganju je trenetu Milivoju Laziću.

Kao glavni razlog za povratak u crveno-beli dres Katić ističe viziju Zvezde.

Nema tu previše filozofije. Partizan je odlučio da podmladi tim, nije mi ponudio ugovor za nastavak saradnje. Sa druge strane Zvezda je bila više nego konkretna, ispred sebe sam imao dvogodišnji ugovor što je uz ciljeve kluba bilo sve ono što sam priželjkivao. Mom karakteru najviše prija borba za trofeje, a Crvena zvezda ima cilj da ih napada. Odluka nije bila teška”, kaže Katić.

On je dodao i da će se svim srcem boriti za Zvezdu, kao što je to ranije radio za bilo koji drugi klub.

Srpskoj košarci su potrebi jaki večiti rivali. Svim srcem ću se boriti za Zvezdu, kao što sam to ranije radio za Partizan, Hemofarm i bilo koji drugi klub. Ipak, ja sam sportista, profesionalac, imam porodicu i shodno tome donosim odluke”, jasan je Katić.

Zvezdin centar kaže i da očekuje povike sa tribina, ali se nada da će rivalstvo između dva kluba ostati samo na trenu.

Očekujem povike sa tribina i protiv toga nemam ništa. Najvažnije je da na tome ostane i da kada se oglasi sirena za kraj meča da se i ta priča završi. Izuzetno poštujem navijački rivalitet večitih rivala, kao i samih klubova, ali on mora da se zadrži na terenu”, zaključio je Katić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: