Napredak igrao pod reflektorima

Utakmica 26. kola Prve lige Srbije između Napretka i Sloge odigrana je u Kruševcu pod relfektorima.

Izvor:

Četvrtak, 26.04.2012.

01:33

Default images

Napredak je golovima Nenada Milosavljevića i Nikole Miloševića pobedio sa 2:0, a utakmicu koja je počela u 19 časova posmatralo je desetak hiljada gledalaca.

Srbija je dobila i četvrti stadion na kome će utakmici moći da se igraju i noću. Pored stadiona Partizana, Crvene zvezde i Vojvodine (od avgusta prošle godine) i na stadionu "Mladost" u Kruševcu će u budućnosti utakmice moći da se igraju u večernjim terminima.

Pre skoro tri godine, 30. avgusta 2009. godine Napredak i Crvena zvezda su odigrali utakmicu trećeg kola Jelen Superlige (sezona 2009/10.) u večernjem terminu pod sjajem montažnih reflektora, ali su se posle meča "crveno-beli" opravdano žalili na lošu vidljivost na pojedinim delovima terena. Takvih problema igrači Sloge i Napretka u sredu uveče u Kruševcu nisu imali.

Zanimljivo je da su igrači Napretka, koje od januara meseca trenira bivši šef stručnog štaba Crvene zvezde Aleksandar Kristić, u utorak uveče odradili i trening u večernjem terminu.
fknapredak.rs
Utakmicu Napredak - Sloga su sa tribina renoviranog stadiona "Mladost" posmatrali i predsednik Upravnog odbora Napretka Goran Karić, kao i generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Zoran Laković.

Napredak je u ponedeljak podneo zahtev da bude domaćin finala Kupa Srbije i očekuje se da organi Fudbalskog saveza Srbije do kraja nedelje odluče na koji teren će 16. maja istrčati fudbaleri čačanskog Borca i Crvene zvezde .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: