Safet Sušić ostaje selektor BiH

Selektor fudbalske reprezentacije BiH Safet Sušić ostaje na toj dužnosti pošto je sa Komitetom za normalitaciju nacionalnog saveza dogovorio nastavak saradnje.

Izvor: B92, Tanjug

Četvrtak, 05.01.2012.

21:35

Default images

Ugovorom čiji finansijski detalji nisu obelodanjeni predvidjeno je da Sušić vodi najbolje fudbalere BiH u kvalifikacijama za SP 2014. godine u Brazilu.

"Zadovoljan sam ovim sporazumom, koji nam omogućuje nastavak zajedničkog rada."

"Znam da imamo dobar tim, igrače poznajem veoma dobro, i verujem da ova ekipa ima više šansi samnom nego sa nekim drugim stručnjakom. Ubeđen sam da možemo da obradujemo navijače", izjavio je 56. godišnji Sušić, bivši istaknuti jugoslovenski reprezentativac.

Reprezentacija BiH je pod vodjstvom Sušića izborila baraž za učešće na ovogodišnjem prvenstvu Evrope u Poljskoj i Ukrajini, ali je nakon dva meča eliminisana od selekcije Portugalije.

U kvalifikacijama za predstojeći Mundijal BiH će igrati u G grupi sa Grčkom, Slovačkom, Litvanijom, Letonijom i Lihtenštajnom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: