Eduardo spreman za Škendiju

Portparol Partizana Marko Vjetrović potvrdio je da je iz brazilskog Sao Kaetana stigao sertifikat za napadača 'crno-belih' Eduarda.

Izvor: B92

Utorak, 12.07.2011.

14:48

Default images

"Brazilski klub je poslao sertifikat u Fudbalski savez Srbije, što znači da je transfer gotov i da će Eduardo biti na raspolaganju treneru Aleksandru Stanojeviću", rekao je Vjetrović novinarima na stadionu Partizana.

Brazilac će moći da debituje za srpskog šampiona u sredu, u prvom meču 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, u kojem Partizan od 20.45 u Beogradu igra protiv makedonske Škendije.

"Rok za dodatnu prijavu igrača je do utorka veče, 24 sata pre početka utakmice", dodao je Vjetrović.

Trener 'crno-belih' Aleksandar Stanojević rekao je da klub "neće raditi ništa na silu", kada je reč o angažovanju novog štopera.

"Dobro ćemo pregledati sve opcije koje imamo i odlučiti. Ne smemo da pogrešimo u izboru, pa čak i da ne možemo da ga prijavimo za sledeće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona", poručio je Stanojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: