Ibrahimović prelazi u Barselonu

Predsednici Barselone i Intera, Laporta i Morati načelno postigli dogovor oko prelaska Ibrahimovića u Španiju. Cena 45 miliona evra, Eto i pozajmica Hleba.

Izvor: B92, marca

Petak, 17.07.2009.

19:31

Default images

Predsednik Barselone Djoan Laporta izjavio je španskim medijima u petak uveče da je njegov klub vrlo blizu angažovanja švedskog reprezentativca i napadača Intera, Zlatana Ibrahimovića.

Cena za popularnog "Ibru" je izuzetno visoka: 45 miliona evra, Kamerunac Samjuel Eto i deo "vlasništva" i pozajmica Belorusa Hleba.

Dogovor Laporte i Moratija je navodno načelno postignut, ali ostaje još jedan detalj, Eto mora da se dogovori oko svojih uslova sa čelnicima Intera.

Laporta je takodje dodao da angažovanje Ibrahimovića i nova agresivna runda pregovora sa Interom, i to samo dva dana pošto je doveden još jedan igrač milanskog kluba Maksvel, nema veze sa neuspelim pregovorima oko kupovine napadača Valensije Davida Vilje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: