Vidić zbog povrede propušta Aziju

Nemanja Vidić ne nalazi se na spisku igrača Mančester Junajteda koji su u četvrtak otputovali na azijsku turneju.

Izvor: B92

Četvrtak, 16.07.2009.

21:40

Default images

Još uvek nema zvaničnih potvrda iz kluba sa Old Traforda, ali pretpostavlja se da je srpski reprezentativac ostao u Engleskoj jer se još uvek nije u potpunosti oporavio od povrede članka. „Crveni đavoli“ počinju azijsku turneju u Maleziji, a odigraće četiri prijateljske utakmice.

Sastav koji je otputovao u Maleziju čine: Edvin van der Sar, Tomaš Kuščak, Ben Foster, Džoni Evans, Patris Evra, Rio Ferdinand, Geri Nevil, Ves Braun, Džon O’Šea, Fabio da Silva, Nani, Zoran Tošić, Daren Flečer, Andersonm Daron Gibson, Pol Skols, Majkl Karik, Rajan Gigs, Majkl Oven, Dimitar Berbatov, Federiko Makeda, Vejn Runi.

Vidić je doživeo povredu članka još 6. juna tokom kvalifikacione utakmice u kojoj je Srbija savladala Austriju (1:0) i još se nije oporavio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: