Has: ''Bio sam otrovan u Moskvi''

Izvor: Nina Kolundžija

Četvrtak, 08.11.2007.

13:26

Default images

Nemački teniser Tomi Has misli da je bio otrovan za vreme polufinalnih mečeva Dejvis kupa koje je Nemačka igrala sa Rusijom u Moskvi od 21. do 23. septembra. Has je izgubio od Igora Andrejeva sa 3:0 po setovima 6:2, 6:2, 6:2 u singlu, Rusi su se plasirali u finale pošto je konačan rezultat bio 3:2.

‘’Nikada se u životu nisam osećao toliko loše kao u subotu i nedelju noću u Moskvi. Od osam sati koliko je trebalo da spavam, ja sam šest proveo u toaletu. Još uvek mi se dešavaju čudne stvari u stomaku’’, rekao je 29-godišnji Nemac.

Međunarodna teniska federacija je objavila da će se obaviti istraga povodom Hasovih sumnji.

‘’Svesni smo svega što se desilo i istraga će početi odmah’’, rekla je portparol ITF-a Barbara Trejvers.

Na čelu komisije koja će se baviti ovim slučajem biće predsednik komiteta Dejvis kupa Bil Babkok. Hasove sumnje potvrdio je i njegov saigrač Aleksander Vaske.

‘’Neko mi je prišao je i rekao da je bio težak meč, i da je šteta što je Tomi Has bio otrovan’’, rekao je Vaske.

Timski doktor Erih Rembek pokušao je sve da tenisera vrati u normalno stanje, ali ništa nije uspelo.

‘’Pokušao sam sve, ali ništa nije vredelo. Samo mi je bio sve gore. Mislio sam da ću završiti u bolnici’’, rekao je Tomi Has i negirao da je njegovo stanje imalo veze sa nervozom pred važan meč.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: