Mikael Forsel pauzira šest nedelja

Izvor: B92, Beta

Sreda, 22.09.2004.

15:26

Default images

Napadač engleskog prvoligaša Birmingema, Finac Mikael Forsel zbog operacije kolena odsustvovaće sa terena najmanje mesec dana, saopštio je danas njegov klub.

"Mikael sutra ide na operaciju kolena zbog čega će biti van terena izmedju četiri i šest nedelja", rekao je menadžer Birmingema Stiv Brus za klupski sajt.

Forsel će zbog operacije propustiti naredne dve utakmice finske reprezentacije, protiv Jermenije kući i Holandije na strani, u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2006. godine.

Frosel u Birmingemu igra već drugu sezonu kao pozajmljen igrač Čelsija, a prošle sezone za taj klub postigao je 17 golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: