Ponedeljak, 18.02.2013.

00:32

Vukoičić: Pravi košarkaški ambijent

Trener Crvene zvezde Telekom Vlada Vukoičić rekao je posle pobede nad Partizanom sa 84:76 da je prezadovoljan pobedom svog tima.

Izvor: JT

Default images

Vukoičić je, takođe, istakao da je utakmica odigrana u pravom košarkaškom ambijentu i da nije viđen nijedan incident.

„Čestitam svojim igračima, a takođe i navijačima oba tima, to je nešto što bi trebalo da bude normalno. Ovo je bio pravi ambijent, u kojem i košarka treba da se igra. Navijači su se pobrinuli da sve protekne kako treba, a košarka se igra zbog njih“, rekao je Vukoičić.

Strateg ’crveno-belih’ je naglasio da nije bio iznenađen igrom Partizana, koji je uspeo da drži njegove izabranike na distanci u prvom poluvremenu, a razlog za to vidi u lošem organizovanju napada.

Jako je teško pobediti Partizan u bilo kom meču, a mi smo to učinili već dva puta ove sezone pre ove utakmice. Znali smo da nam to diže samopouzdanje, ali je isto tako još više podiglo motivaciju igrača Partizana. Oni su igrali izvanredno u odbrani, ali i u napadu. Znali su da nas kazne i zadrže na dobrom odstojanju. U prvom poluvremenu smo odigrali loše u napadu, nismo imali mnogo problema u igri u pet, ali smo loše organizovali veliki broj napada, dok je Partizan kontrolisao skok. Možda i ključni trenutak utakmice desio se pri rezultatu 46:31, kada smo mi postigli koš, a Partizan promašio šest slobodnih bacanja. U drugom poluvremenu je viđena drugačija slika, odigrali smo timski, imali smo dobru tranziciju, šut nas je krenuo i bili smo koncentrisaniji i murdiji nego u prvom. U finišu smo igrali sa tri beka, što nismo radili ove sezone, a na taj način smo hteli da iskontrolišemo napad i privedemo utakmicu kraju“, naglasio je Vukoičić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: