NLB: Poraz Zvezde u Zadru

Izvor: B92

Subota, 28.10.2006.

18:51

Default images

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su u gostima od Zadra sa 86:83 u derbi meču 7. kola Jadranske NLB lige.

Najefikasniji igra utakmice bio je Dragićević sa 28 poena, Tomas je ubacio 15, Popović 12, a Marković 10. Sa druge strane Ingliš je ubacio 16 poena za Zadar, Stipčević 15, a Džonson i Vladović 13.

Crveno-beli su vodili u Zadru tokom celog prvog poluvremena, koje je završeno rezultatom 37:29 za Zvezdu. Sjajnu partiju u tom delu igre pružio je Dragićević. Medjutim, već sredinom treće četvrtine, Zadrani su preokrenuli rezultat, kada je Orsulić pogodio trojku u 27. minutu za vodjstvo od 49:47.

Sa druge strane, Zvezda nije dozvolila Zadranima da stvori značajniju prednost. Dragićević je držao Zvezdu u igri i bio zaslužan za oba izjednačenja, u 33. minutu na 69:69, kao i par minuta pre kraja na 79:79.

Medjutim, Zadar tada postiže 4 vezana poena i sa tom prednošću ulaze u poslednji minut. Zvezda je preko Tomasa (trojka i dva bacanja) zadržala minimalnu šansu za izjednačenje do poslednje sekunde, ali Stipčević pogađa dva bacanja, a sve što je Zvezdi preostalo je šut Miloševića u poslednjoj sekundi sa pola terena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: