Petak, 14.01.2011.

10:11

Brendon Roj operiše oba kolena

Zvezda Portlanda Brendon Roj uradiće artroskopiju oba kolena sledeće nedelje.

Izvor: B92

Default images

U klubu nisu želeli da preciziraju termin povratka Ol-star beka na teren.

On je ove sezone propustio 16 mečeva zbog bolova u kolenima. Odigrao je 23 duela i u proseku je beležio 16.6 poena.

Roj je tri puta igrao na Ol-star duelima, a 2007. godine je proglašen za rukija godine.

Artroskopiju kolena Roja obaviće doktor Don Roberts, a to je prva zvanična informacija koju je klub objavio u vezi sa povredom glavnog igrača.

“Pokušaću da uradim najbolji mogući posao, kako bi se što pre vratio na parket. Imali smo na stolu različite opcije i odabrali smo ovu, jer nam se učinila kao stalno rešenje”, rekao je Roj.

Prošle sezone Roj je već radio artroskopiju desnog kolena, dva dana pre početka plej-ofa. On se vratio na teren već u četvrtom duelu serije protiv Finiksa, koju su Sansi na kraju ipak dobili.

“Najbitnija stvar je da budem strpljiv sa ovim stvarima. Radimo na duge staze. Imam veliku podršku kluba i saigrača. Strpljenje će me dovesti do trenutka kada ću se dobro osećati i vratiti na teren”, rekao je Roj.

Klub je 30. decembra prošle godine saopštio da će Roj biti na neaktivnoj listi bez preciznog datuma povratka na teren.

Podsećamo pre Roja, Trejlblejzersi su ove sezone zbog povrede ostali bez Grega Odena i Džefa Pendergrafa koji se neće vraćati do leta, a oba kolena operisao je i ruki Eliot Vilijams.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

23 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: