Rovinj: Romantični vikend na dizajnerski način

Iako je Dan zaljubljenih već daleko iza nas, za romantični vikend s voljenom osobom u Rovinju koji ćete zauvek pamtiti nikad nije kasno.

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.04.2012.

09:30

Default images

Romantika na dizajnerski način možda zvuči neobično ali sigurno garantuje odličan provod. Prošle godine u Rovinju otvoren je prvi hrvatski dizajnerski hotel Lone koji je ove godine s prvim toplijim danima ponovo otvorio vrata za svoje goste.

Romantični vikend u ovom hotelu započinje otvaranjem šampanjca koji će vas za dobrodošlicu dočekati u sobi modernog dizajna, sa čijeg se balkona pruža predivni pogled na zaštićenu šumu Zlatni rt i parkove koji okružuju hotel.

U ovom hotelu čak ni ružno vreme neće moći pokvariti vaš romantični vikend jer celo popodne možete da provedete u opuštanju u velnes centru hotela u tzv. „potopljenim sobama“, saunama ili uz masažu lica ili tela udvoje.

Ako ste osoba koja više preferira aktivan odmor, onda je šetnja ili vožnja bicikla kroz park šumu ili do centra Rovinja koji je udaljen samo 15 minuta ugodne šetnje uz obalu mora odličan izbor.

Za romantičnu večeru uz sveće, sto za dvoje rezervisan je u a la carte restoranu „L“ koji je smešten u posebno atraktivnom delu hotela s terasom koja se otvara prema livadama oko hotelskog bazena.

Desert po želji možete za završite na terasi u sobi ili veče možete da produžite ludim provodom u Night clubu hotela.

Jutro pre odlaska neka vam ne bude stresno i ne morate da žurite s pakovanjem jer hotel omogućuje kasnu odjavu ali i doručak u sobi tako da romantični vikend možete da završite kada to vama odgovara.

Za nešto luksuzniji romantični provod, vožnju automobilom moraćete da produžite za tek nekoliko metara do butik hotela Monte Mulini, prvog hotela s pet zvezdica u Rovinju. Tu ćete iz svoje sobe da uživate u predivnom pogledu na uvalu Lone koja se nalazi ispod hotela, a u deluks sobi će vas kao poklon dočekati čokoladice, flaša istarskog vina, flašica maslinovog ulja, sveže voće… dan provedite na suncu uz bazen ispred hotela ili u velnes centru u parnom kupatilu i masažama za dvoje.

Romantičnu večeru uz sveće u restoranu Wine Vault pripremiće vam šef Tomislav Gretić koji će za vas odabrati samo najbolje namirnice i pripremiće jelo za pamćenje.

Za potpuni doživljaj, jelo treba "sljubiti" s jednim od 600 etiketa domaćih i inostranih vina koje restoran nudi. Pri izboru će vam pomoći jedan od somelijera restorana, ali zanimljivo je da su u karti zapisane i napomene o poreklu svake sorte i napomene za pravilno probanje vina, tako da će se i za vinske laike poseta restoranu pretvoriti u pravi doživljaj i sasvim novo iskustvo.

Ovi zanimljivi paketi ali i mnogi drugi, dostupni su na internet stranicama hotela Lone i Monte Mulini i mogu se rezervisati putem online rezervacije ili pozivom na broj telefona Maistrinog pozivnog centra 052 800 250.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: