Entoni Borden bi zauvek mogao da ostane samo u ovom gradu

Gotovo da nema citiranije osobe od Entonija Bordena kada su putovanja u pitanju. Bilo da nešto proglašava "odvratnim ili sramotnim", juri za brzom hranom u svakom delu sveta, proba neke bizarne specijalitete... on je tip čoveka koji o svemu ima šta da kaže.

Izvor: B92

Sreda, 23.08.2017.

11:11

Entoni Borden bi zauvek mogao da ostane samo u ovom gradu
GettyImages

Nedavno, u intervjuu za magazin Maksim, Borden je izjavo da je jedini grad u kome bi mogao da ostane da živi zavek - Tokio.

"Ako bih morao da prihvatim da živim u jednoj državi, ili čak u jednom gradu, i da ga nikada ne napustim do kraja života - u sekundi bih izabrao Tokio", rekao je Borden.

Taj grad mu se svideo od kada ga je prvi put posetio i kada je u njemu doživeo prvi "esid trip" i od tada, kako kaže, "ništa više nije bilo isto".
GettyImages
Njegova fascinacija Tokiom i japanskom kulturom je i dobro dokumentovana. Osim što je više puta boravio u Japanu i snimao svoje emisije tamo, Entoni Borden strastveno trenira džiju-džicu, a napisao je i grafičku novelu o suši majstoru koji obezglavljuje svoje goste koji naručuju kalifornijske rolnice.

Borden je otkrio i da je razmišljao o mestima na kojima bi mogao da se penzioniše.

Dugo je razmišljao o Vijetnamu kao jednoj od ozbiljnih mogućnosti, ali je nedavno izjavio da "sve više naginje ka Italiji".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: