Tetovira vlasnike pasa i na taj način prikuplja novac za pseći pansion

Da je pas čovekov najbolji prijatelj pokazuje ljubav jedne devojke koja je iskoristila svoje umeće i sprovela akciju kojom pokušava da prikupi novac za pansion za pse.

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.12.2018.

19:52

Tetovira vlasnike pasa i na taj način prikuplja novac za pseći pansion
Foto: Screenshot, Prva

Naime, Snežana Obradović Pupovac radi tetovaže pasa njihovim vlasnicima i na taj način skuplja novac za izgradnju pomenutog pansiona.

"U jednom trenutku sam bila u svom stanu sa osam pasa. Međutim, onda sam se razbolela 2015. godine i morala sam u bolnicu. Tada je sve nastalo. Svi su prebačeni u pansion i nakon toga morala sam da nađem donatore kako bi to moglo da opstane. Nisam mogla sama jer ih je bilo više. Nikad se ne zna da li će biti dovoljno donacija. Ostalo je dosta dugova. Onda sam ja sela i razmišljala i rekla: 'Ma daj da pokušam ovu akciju, možda se neko javi.'"

I javili su se, i to u velikom broju.

"Ja sam to objavila i u tom trenutku toliko se ljudi oduševilo, toliko je njih podržalo. Bukvalno sam se rasplakala. Nisam znala kome pre da odgovorim i ko šta hoće od mene", priseća se Snežana.

Ova slikarka i tatu majstor trudi se da svaki njen klijent dobije baš onakvu tetovažu kakvu je i zamislio. Uglavnom radi portrete pasa, ali njeni klijenti su takođe vrlo maštoviti.

U nastavku pogledajte kako izgledaju njene tetovaže.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: