Čivava koja je osvojila svet

Čivava po imenu Tuna, postala je pravi hit na društvenim mrežama zahvaljujući svom neobičnom izgledu, a od nedavno je "zaštitno lice" mnogih predmeta.

Izvor: B92

Četvrtak, 06.06.2013.

14:08

Default images

Kada je Kortni Dašer 2011. godine usvojila čivavu, ona je svakodnevno kačila njene slike na Instagram. Danas, profil „Tuna topi vaša srca“ prati više od 370 hiljada ljudi, a otvoren je i veb šop u kome fanovi mogu kupovati aksesoare sa Tuninim likom – maske za iPhone, majice, šolje i druge sitnice.

Najveće interesovanje vlada za širok izbor majica sa Tuninim likom na kojima ona nosi kravate i leptir mašne, a dobar deo zarađenog novca ide organizaciji ASPCA.

Ova organizacija je i pronašla Tinu, koja pati od disfunkcije donje vilice, pokraj puta u San Francisku pošto su je prvobitni vlasnici izbacili na ulicu. Na sreću, Kortni se u četvoromesečno štene zaljubila na prvi pogled i usvojila je.

„Ovaj pas se ne razlikuje samo fizički od drugih, već ima i ličnost koja je ljupka. Ima smešne zube koji štrče, mladeže oko njuške, špicastu vilicu i naborani vrat, ali ja ga volim“, rekla je gazdarica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: