Festival za životinje i sve one koji ih vole

Festival kućnih ljubimaca "Pets and Friends" biće održan za vikend, 3. i 4. septembra, u parku Beogradskog hipodroma.

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.08.2016.

16:04

Festival za životinje i sve one koji ih vole
Foto: Thinkstock

Prvi put u Srbiji organizuje se nesvakidašnje druženje i zabava za ljubimce, njihove vlasnike i prijatelje, koje se razlikuje od klasičnih kinoloških izložbi.

Dok će se u subotu održati revija šampionskih pasa svih rasa kao i prvo revijalno takmičenje najboljih grumera Srbije, koji će na mestu zbivanja besplatno ulepšavati ljubimce, u nedelju je planirana izložba mačaka.

Svojih "pet minuta" imaće i ljubitelji konja kojima će se predstaviti trenutno najbolje škole jahanja na ovim prostorima, a za ljubitelje egzotičnih životinja priprema se iznenađenje iz prvog u Beogradu "Javnog akvarijuma i tropikarijuma".

Ovaj festival ima i humanitarni karakter - pa će ljubitelji životinja moći i da udome psa i pobrinu se o napuštenim životinjama, navodi se u saopštenju organizatora Pets and Friends Team.

Za najmlađe ljubitelje životinja, pripremljen je specijalni program - zabavni park, pozorišne predstave, neobična takmičenja, kreativne i edukativne radionice i interakcija sa ljubimcima, te škola jahanja, mala škola dresure i odgovornog vlasništva, druženje sa klovnovima, neobičnim ljubimcima i goste iznenađenja.

Na "Pets and Friends" festivalu prvi put će se domaćoj javnosti predstavi "Animal Rescue Serbia"- grupa volontera i ljubitelja životinja koji su do sada spasli veliki broj životinja.

Ulaz na manifestaciju je besplatan, a organizatori napominju i da vlasnici koji do sada nisu čipovali životinje, moći to da urade na ulazu na festival.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: