Predstavljamo „Ilustrovani vodič - Psi“

Ukoliko želite da saznate sve o psima ovo je sjajna prilika. Izdavačka kuća Laguna i Ljubimac poklanjaju knjigu "Psi – Ilustovani vodič" dr Brusa Fogla, na 344 strane.

Izvor: B92

Četvrtak, 03.01.2013.

14:31

Default images

Ova knjiga sadrži stručne savete uz pomoć kojih ćete bolje razumeti svoje ljubimce i pružiti im padekvatnu brigu i negu.

Najpre upoznajemo poreklo pasa i kakav je domaći pas. Zatim sledi ilustrovan i iscrpan vodič kroz rase (male, srednje, velike i ekstra velike) sa korisnim savetima o ishrani, nezi, zdravlju i prvoj pomoći, kao i korisne adrese, rečnik i odlomak zakona o dobrobiti životinja.

Ova knjiga će vas podučiti i osnovama dresure. Roditeljima i deci nije jednostavno da odaberu psa za sebe. Ilustrovani vodič im može pomoći da odgovorno donesu odluku o svom ljubimcu jer objašnjava šta je prikladan dom za psa, da li odabrati štene ili odraslog psa, mužjaka ili ženku i na kraju koliko novca iziskuje odgajanje psa.

Dr Brus Fogl, autor knjige, je svetski priznat stručnjak u oblasti zdravlja i ponašanja životinja, veterinar, predavač, voditelj i pisac.

Pogledajte kako izgleda knjiga i njen detaljan sadržaj.

U saradnji sa Lagunom, Ljubimac je poklonio 2 knjige "Psi" Brusa Fogla.

Knjige su podeljene a dobitnici će biti obavešteni mailom kada i kako podižu svoju nagradu.

Dobitnici knjiga su: Jelena Marković i Ljubomir Strajin

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: