Mladić koji ume da razgovara sa mačkama (VIDEO)

Luj Denijer veruje da je gledajući dokumantarne filmove naučio da komunicira sa mačkama. I to ne na onaj način na koji to čini prosečan vlasnik.

Izvor: B92

Petak, 25.07.2014.

08:59

Default images

Luj tvrdi da on ume da razgovara sa mačkama kao što šaptači psima razgovaraju sa ovim životinjama.

Luj ubeđuje ceo svet da je pogrešno mišljenje da se ponašanje mačke ne može predvideti, kao i ono da su ove životinje svojeglave. On kaže da svaka mačka može da nauči ono što vlasnik želi.

Samozvani „šaptač mačkama“ veruje da može da reši probleme u ponašanju mačke kao što je vršenje nužde van posipa, pokazivanje agresije i glasno mjaukanje.

Dvadesetdevetogodišnjak iz Britanije kaže: -Uveren sam da imam dovoljno znanja i veština da pariram šaptačima pasa i da rešim probleme vlasnika mačaka. Moja misija je da spasim mačke. Želim da pomognem, i to ne samo mačkama, već i vlasnicima. Ako su vaše mace teritorijalno nesigurne, nesrećne ili imaju neki drugi problem – ja sam tu.

Luj kaže da bi voleo da ima i svoj šou, koji bi vlasnicima pomagao da razumeju svoju mačku.

-Ljudi ne shvataju da 20 minuta igre neće naterati mačku da se smiri ako ima neki ozbiljniji problem. Da li verujete da bi ovaj momak mogao da reši neke od problema koje ima vaša mačka? Zapravo, da li verujete da bi iko mogao te male samovoljne lepotice naterati da rade bilo šta što im nije po volji.

Izvor: Zivotinje.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: