"Svi na pod" prave zabavu u Mikser Hausu

Popularna beogradska grupa Svi na pod nastupa u četvrtak 27. juna u 21h u Mikser Hausu čime će simbolično zatvoriti letnju koncertnu sezonu MH-a i ujedno najaviti uzbudljiv muzički program koji Mikser tim priprema za jesen.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 25.06.2013.

09:39

Default images

Mikser Hause, Svi na pod i B92 poklonili su vam 10x2 karte za koncert 27. juna. Srećni dobitnici obavešteni su kada i gde mogu da preuzmu svoje karte.

Pored publici dobro poznatih hitova, Svi na pod će izvesti i aktuelni singl „Zlatne spirale“, čiji je spot naišao na odlične reakcije publike i koji ima već pet remiksa.

Spot za singl „Zlatne spirale“ je pušten u etar krajem maja i treći je po redu u proteklih šest meseci. Svi na pod rade punim kapacitetom i na novom albumu, a povodom nastupa u Mikser Hausu kažu: „Radujemo se što ćemo nastupiti u Mikser kući, jer nas za Mikser vežu trenuci koji su veoma važni za bend. Jedan od prvih većih nastupa je bio upravo na Mikser festivalu. Za Mikser etiketu je izašao i naš „Prvi“ album, tako da ovaj koncert isčekujemo sa mnogo uzbuđenja!“ Bend čine veoma iskusni muzičari, Bojana Vunturišević, vokal i lider benda, saksofonista Jamal Al Kiswani, gitarista Ivan Mirković, basista Ivan Mihajlović, bubnjar Goran Milošević i producent benda Petar Rudić. „Svi na pod“ su poznati po žanrovskoj raznolikosti i veoma energičnim nastupima, kao i po veoma preciznom zvuku na kojem su, po rečima Petra Rudića, radili veoma naporno: „Trudimo se da naši koncerti budu uvek za korak ispred studijskih radova, zato i koristimo razne semplere, efektore, sintisajzere... Ipak, uvek insistiramo na potpuno živom i slobodnom nastupu“.

Pažnju domaće javnosti osvojili su kontinuiranim uspehom na domaćim radio stanicama, neobičnim spotovima, ali pre svega velikim brojem nastupa širom Srbije i svih većih gradova u regionu, sa posebnim uspehom u Ljubljani i Zagrebu. Kultni hrvatski portal Muzika.hr njihov album „Prvi!“ opisao je kao jedan od najboljih u celom regionu u proteklih deset godina! Brojni su i festivalski nastupi među kojima se izdvajaju novosadski Exit, Belgrade Calling, Mikser i Beer Fest u Beogradu, Underhill u Podgorici, Lent u Mariboru i drugi.

Ulaznice za koncert grupe Svi na pod se mogu kupiti u pretprodaji u Mikser Hausu (Karađorđeva 46) i svim prodajnim mestima Eventima po ceni od 350 dinara. Na dan koncerta ulaznice će koštati 500 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: