Slobodna zona traži volontere

Festival “Slobodna zona” raspisao je konkurs za volontere koji će pomagati u organizaciji jubilarnog, desetog izdanja festivala. Konkurs je otvoren do 5. oktobra a festival se održava od 7. do 12. novembra u Beogradu.

Kultura

Izvor: B92

Subota, 20.09.2014.

15:53

Default images

Slobodna zona je festival angažovanog igranog i dokumentarnog filma na kojem ćeš se susresti sa aktuelnim društveno-političkim temama i novim pogledima i tumačenjima istih, upoznati se sa procesom pripreme i realizacije jednog festivala i steći veliki broj novih prijatelja i potencijalnih saradnika. Festival ove godine priprema 10. jubilarno izdanje!

U zavisnosti od svog interesovanja, senzibiliteta i iskustva, možeš nam pomoći u nekom od sledećih segmenata realizacije:

- u organizovanju i postavljanju festivala (organizacija nabavke filmova, dolaska gostiju, pripreme za press konferenciju i otvaranje festivala...)

- u promociji festivala u okviru promo tima (komunikacija sa predstavnicima medija, pisanje medijskih izveštaja, pravljenje foto i video dokumetacije, administracija web stranice i socijalnih mreža, dizajniranje, prodaja i deljenje promo materijala)

- u okviru službe za goste festivala (druženje sa gostima festivala - rediteljima, producentima, glumcima, gostima i učesnicima Noćnih razgovora ...)

- na info pultu (komunikacija sa publikom i gostima festivala u prostorima filmskih projekcija).
Za uzvrat, mi ti nudimo:

- Dragoceno iskustvo, divno druženje i nove prijatelje

- Mogućnost da, kao član tima, besplatno uživaš u programima festivala

- Sertifikat o volontiranju (koji dodeljujemo na koji dodeljujemo na slavlju posebno organizovanom u čast volontera)

Festival će se ove godine održati od 7. do 12. novembra u Sava centru, Kulturnom centru Beograda, Domu omladine i Kinoteci, ali će neki od poslova na kojima nam treba tvoja pomoć početi i ranije, još tokom oktobra meseca.

Zato dobro planiraj, pripremi kratku biografiju, motivaciono pismo i kontakt podatke koje ćeš nam poslati na adresu volontiranje@freezonebelgrade.org (Subject: Volontiranje na SZ). Konkurs je otvoren do 5. oktobra, a kandidati koji budu prošli u drugi krug, biće pozvani na intervjue 10. i 11. oktobra.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas pozovi na telefon Kulturnog centra Rex (traži Anu): 011 3284 534, ili nam piši na volontiranje@freezonebelgrade.org.

Deseto izdanje festivala Slobodna zona otvoriće domaća premijera dokumentarnog filma "20.000 dana na Zemlji" koji prati upravo dvadesethiljaditi dan Nika Kejva na ovoj planeti. Recenziju filma možete pročitati OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: