Kultura

Utorak, 07.05.2013.

21:17

Novi "Ratovi zvezda" stižu 2015.

Novi film iz serijala "Ratovi zvezda: Epizoda VII" počeće da se snima već početkom 2014. godine, a premijera filma biće 2015. godine saopštio je studio Dizni.

Izvor: B92

Default images

Proteklih dana se u javnosti nagađalo kada će početi snimanje "Epizode VII" koju će režirati Džej Džej Abrams, a za koji će scenario pisati Majkl Arndt, poznat po radu na filmu "Priča o igračkama". Sada je Dizni prekinuo tu neizvesnost saopštivši da će film početi da se snima 2014, a da će biskopska premijera biti u toku 2015. godine. Džej Džej Abrams će ujedno biti i koproducent filma sa Brajanom Burkom, koji je sa njim radio i na filmovima "Star Trek Into Darkness" i "Super 8".

"Upitan kada će tačno snimanje početi Brajan Burk je za "Kolajder" rekao: "Trenutno pravimo plan snimanja i verujem da ćemo sa njime početi u prvim mesecima sledeće godine".

Prošlog vikenda, 5. maja, saopšteno je da će se deo "Epizode VII" snimati u Škotskoj, ali Burk nije hteo ni da potvrdi niti da demantuje te glasine.

"Lokacije za snimanje još uvek "lebde u vazduhu" i zavisiće isključivo od scenarija i još mnogo drugih stvari", dodao je.

Sumirajući stanje oko toga dokle se stiglo u produkciji filma Burk je dodao. "Kao što rekoh malopre još uvek su moguće sve opcije, a kada osetimo da su sve stvari oko filma i scenarija u skladu i kada se sve složi, krenućemo punom parom napred".

Prethodnih meseci glumci iz originalne postave su nagovestiil da bi voleli da se ovom uspešnom serijalu vrate i u "Epizodi VII". Razgovori sa producentima su obavljeni, pa se može očekivati da ćemo u "Ratovima Zvezda" ponovo gledati glumce Harisona Forda, Keri Fišer i Marka Hamila.

Takođe je vrlo verovatno da će muziku za film pisati Džon Vilijams, što je potvrdio i režiser Džej Džej Abrams pre nekoliko dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: