Kultura

Subota, 07.04.2012.

10:43

Koncert Nouvelle Vague na B92

Karte za koncert francuskog sastava Nouvelle Vague, koji će večeras nastupiti u "Beko hali" u Beogradu - rasprodate su, ali slušaoci radija B92 imaće priliku da sva dešavanja na Dorćolu ove večeri isprate uživo od 21h.

Izvor: B92

Default images

Nouvelle Vague u Srbiju dolaze sa potpuno novim muzičko-scenskim performansom „Dawn Of Innocence“ koju je osmislio poznati francuski kostimofraf i kreator Žan Šarl de Kastelbažak. Nouvelle Vague ima i domaću podršku u sastavu: Lady Jelena i Zemlja Gruva. Ograničen broj karata biće pušten u prodaju na ulazu u Beko (od 21h) po ceni od 1800 RSD.

Satnica događaja:
21:00 otvaraju se vrata Beko hale  na Dorćolu (Bulevar Vojvode Bojovića 6-8)
22:00 Lady Jelena
22:30 Zemlja Gruva
23:30 Nouvelle Vague

Svoj nastup Nouvelle Vague će početi obradom “Fade To Gray”, što nam je otkrio Mark Kolin, producent i osnivač ovog projekta. Kakav je njegov muzički izbor možete pročitati u Preporukama.

Sva tri nastupa ispratite večeras na radiju B92 UŽIVO od 21h.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: