Epsko finale Mamurluk trilogije

Dugoočekivani treći, ujedno i poslednji deo serijala „Mamurluk“ (The Hangover) u bioskope stiže krajem maja, a producenti su odlučili da obraduju fanove prvim trejlerom.

Izvor: B92

Petak, 08.03.2013.

19:02

Default images

Fil (Bredli Kuper), Stju (Ed Helms), Alen (Zak Galifianakis) i Dag (Džastin Barta) ponovo su ekipa. Ovaj put nema venčanja, nema momačkih večeri. Šta može onda da krene pogrešno? Kada "čopor" krene na put, sve opklade padaju u vodu...

Radnja filma pratiće likove koje tumače Bredli Kuper i Ed Helms. Njih dvoje pokušaće da iz mentalne ustanove spasu svog druga kojeg tumači Zak Galifianakis. Potvrđeno je da će se u filmu ponovo pojaviti Majk Tajson, ali nije precizirano koja će biti njegova uloga.

Reditelj Tod Filips nedavno je izjavio da će ovaj, ujedno i poslednji deo priče, biti pun iznenađenja. „Zaprepastićemo mnoge ljude sa poslednjim poglavljem koje planiramo. Ali biće to pravi zaključak trodelne opere o lošim odlukama i očajanju“, kazao je on.

Prva dva dela pod nazivom „Mamurluk u Las Vegasu“ i „Mamurluk u Bangkoku“ premijerno su prikazana 2009. odnosno 2011. godine. Snimanje novog nastavka počeće za nekoliko sedmica a premijera je najavljena za 20. maj 2013. godine.

Pogledajte prvi trejler za film Toda Filipsa „Mamurluk 3“ (The Hangover Part III):

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: