Promocija projekata BGF u Londonu

Direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac i predsednik UO Fondacije Beogradske filharmonije Igor Jecl, gostuju u Londonu u okviru Srpskog meseca, koji organizuje Serbian City Club.

Izvor: B92

Utorak, 12.02.2013.

10:10

Default images

Ciljeve i planove Fondacije Beogradske filharmonije, Tasovac i Jecl predstaviće u subotu 16. februara u 18h u St Paul's Actors Church u Kovent Gardenu.

Tasovac i Jecl će podeliti iskustva na temu privatno-državnog partnerstva u finansiranju institucija i povratku zadužbinarstva u Srbiji. U okviru prezentacije centralno mesto će zauzeti predstojeća turneja Beogradske filharmonije po Sjedinjenim Američkim Državama, koja je planirana za jesen 2014. godine.

Predstavnici Filharmonije će poslovnu zajednicu koju okuplja Serbian City Club upoznati sa ciljevima i razvojem ovog projekta, koji će se finansirati isključivo sredstvima od privatnih donacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: