Adel: Novi album za nekoliko godina

Od britanske pevačice Adel očekuje se da neće objavljivati novi album ''nekoliko godina'', predviđaju iz njene diskografske kuće.

Izvor: B92

Sreda, 17.10.2012.

18:41

Default images

Pevačica još uvek nije počela rad na narednom albumu koji bi usledio nakon njenog albuma ''21'' koji je prodat u nekoliko miliona kopija i na žalost se neće vratiti u studio uskoro, navodi se u ''XL recordings''-u.

Ova kuća je imala tokom 2011. godine profit od 41,7 miliona funti zbog neverovatnog uspeha albuma ''21''.

''Adelin sledeći album možda će tek doći za par godina, i nemoguće je predvideti sličnu zaradu'', rekao je predstavnik ove nezavisne diskografske kuće za ''Njujork tajms''.

Adel je album ''21'' prodala u više od 24 miliona komija od kada je izašao u januara 2011. godine.

Popularna pevačica je nedavno otkrila numeru za film ''Skyfall'' o agentu 007, koji je zvanična tema filma i koji će se naći u domaćim bioskopima od 1. novembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: