"Zgodna žena" ipak nije glupost

Holivudski glumac Ričard Gir negirao je da je jednom prilikom izjavio da je film "Zgodna žena", u kojem glumi sa Džulijom Roberts, idiotski, prenose američki mediji.

Izvor: Tanjug

Sreda, 21.03.2012.

09:07

Default images

Australijski magazin '' Woman's Day '' nedavno je objavio da je 62-godišnji glumac izjavio da mu je ovo ostvarenje "najmanje omiljena stvar" u koju je bio upleten, ali je Girov portparol rekao da su navodi potpuno netačni.

"Sve je to gomila gluposti. On nije dao intervju za taj australijski magazin", rekao je Girov portparol za ''Access Hollywood''.

"Zgodna žena" je bio svetski hit kada se pojavio 1990. godine i doneo je Robertsovoj nagradu Zlatni globus u kategoriji za najbolju glumicu.

U tom intervjuu australijskom listu "Woman''s Day", 62-godišnji glumac navodno je rekao da je to jedna glupa romatična komedija. Takođe, Gir je naveo da je film ne samo glup, već i da glorifikuje biznismene sa Vol strita.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: