IKA: "Ljubav na daljinu" i knedle sa šljivama

Ivana Smolović peva u dva domaća sastava „Intruder“ i „Ika“. Kao predvodnica ovog drugog prošle godine je obradovala ljubitelje amerikane prvim albumom „Sweet path of gold“, a sada vam u pauzama snimanja novog albuma sastava Intruder, preporučuje omiljene plodove pop kulture i knedle sa šljivama – bez griza!

Izvor: B92

Utorak, 01.03.2011.

13:52

Default images

Black Keys i James Blake - oni prave muziku koje me obuzima od glave do pete. I kad sanjarite i kad plešete. I kad vam se cepa srce i kad maštate o tome da ste superstar. Kad god čujem "Tighten Up," skačem na noge. A kad budem sredovečna, jedino što će ići na repeat je The Style Council.

Film. Za mene romantične komedije ne gube čar - "Ljubav na daljinu" (Going The Distance). Ložim se na Dru Barimor. I, ako ste ikako u prilici, obavezno pogledajte filmove mladog Ksavijera Dolana - Ubio sam majku i Izmišljene ljubavi, jer ćete iz bioskopa izaći nasmejani.
Weeds, True Blood, House MD, United States of Tara su serije koje volim. One će vas rešiti dokolice, ali i društvenog života. Zato, oprez!

Čitajte Selindžera, bez obzira na to koliko vam je godina. I Erlenda Lua, bez obzira na to koliko ste stari.

Knedle sa šljivama. Gomboce. Podsećaju na grudve, ali bude optimizam u bilo koje doba godine. Ja ih pravim bez griza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: