Četvrtak, 25.05.2023.

09:08

U Kragujevcu otvoren SOS broj za studente

U Svečanoj sali Rektorata Univerziteta u Kragujevcu, u prisustvu predstavnika Rektorskog kolegijuma, profesora Osnovnih akademskih studija Psihologija i predstavnika Doma zdravlja Kragujeva potpisan je Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji između Univerziteta u Kragujevcu i Doma zdravlja Kragujevac.

Izvor: Glas Šumadije

U Kragujevcu otvoren SOS broj za studente
Foto: Shutterstock/Indiagramin

U okviru ugovorene saradnje, zarad psihološke podrške studentima Univerziteta u Kragujevcu Dom zdravlja Kragujevac obezbeđen je poseban SOS broj, a uslugu podrške pružaće u okviru stručne prakse studenti osnovnih i master akademskih studija na studijskom programu Psihologija, navodi list Glas Šumadije.

SOS telefon za psihološku pomoć i podršku studentima biće dostupan ponedeljkom, sredom i petkom od 17 do 19 časova, a poziv na broj 0800 007 005 je potpuno besplatan.

Pored posebne telefonske linije, Dom zdravlja Kragujevac obezbediće i prostorne uslove za pružanje navedene usluge psihološke i mentorske podrške studentima Univerziteta u Kragujevcu kao i besplatne periodične sistematske preglede za studente Univerziteta u Kragujevcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: