Subota, 04.09.2021.

16:56

Leskovac: Uhapšeni zbog proizvodnje i prometa droge

U nastavku akcije "Gnev" policija u Leskovcu uhapsila je M.S.(1992) i B.K. (1990) iz tog grada zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Izvor: Tanjug

Leskovac: Uhapšeni zbog proizvodnje i prometa droge
Foto: B92

Intenzivnim operativnim radom policija je u okolini Medveđe pronašla zasad sa oko 1.260 stabljika kanabisa, navodi se u saopštenju Policijske uprave u Leskovcu.

Dodaje se da je pretresom kuće koju koriste osumnjičeni policija otkrila i improvizovanu sušaru u kojoj je bilo oko 22 kilograma kanabisa u fazi sušenja, kao i prateću opremu - tri ventilatora, mašinu za odvajanje lišća i makaze.

Osumnjičenima je po nalogu višeg javnog tužioca u Leskovcu određeno zadržavanje do 48 sati i oni su, uz krivičnu prijavu, predati nadležnom tužilaštvu, dodaje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: