Automobili

Ponedeljak, 01.02.2010.

15:42

Izmene saobraćaja zbog Gazele

Na najprometnijem beogradskom mostu, "Gazeli", 1. februara počinju pripremni radovi sanacije naprsline na glavnom nosaču mosta, zbog čega će saobraćaj biti izmenjen.

Izvor: B92

Default images

Kako je saopšteno iz gradskog veća, privremene izmene će se odnositi na saobraćaj koji vodi preko Brankovog mosta.

Ukinuti su pešački prelazi kod Doma sindikata, na raskrsnici Brankove i Ulice carice Milice, kao i na raskrsnici sa Pop Lukinom.

Kako bi saobraćaj bio ubrzan, izmenjen je signalni plan, čime se daje više vremena za vozila koja se kreću ka novobeogradskoj strani.

Izmenama saobraćaja ukida se i skretanje vozila sa Brankovog mosta u Pop Lukinu. Na Brankovom mostu će svim vozilima biti dozvoljeno kretanje žutom trakom, u smeru od Brankove ulice ka Novom Beogradu.

Ponovo otvoren tunel “Stara Straževica”

Posle višemesečne rekonstrukcije, tunel “Stara Straževica” u Beogradu ponovo je otvoren za saobraćaj.

Posle obimnih i složenih radova na jačanju konstrukcije tunela, zamene kolovoznog zastora, asfaltiranja, osvetljenja i postavljanja dodatne opreme, tunel je ponovo pušten u saobraćaj, saopštilo je Javno preduzeće “Putevi Srbije”.
Rekonstruisan tunel ''Stara Straževica'' (Tanjug)
Ta saobraćajnica predstavlja vezu između autoputa Beograd-Niš i Ibarskog puta, odnosno do sada izgrađene obilaznice oko Beograda, petlja Orlovača.

Završetak radova na sanaciji i puštanje tunela u saobraćaj posebno je važno zbog prihvatanja najvećeg dela teretnog i tranzitnog saobraćaja koji je od prošle nedelje preusmeren na Kružni put R-251 i obilaznicu oko Beograda, zbog zatvaranja srednje trake mosta Gazela.

Saznajte više o oštećenjima na "Gazeli".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: