Sreda, 31.05.2023.

08:52

Tri maturantkinje iz Novog Pazara povređene u saobraćajnoj nesreći

Jedna maturantkinja srednje Medicinske škole iz Novog Pazara teže je povređena, dok su druge dve lakše, rekao je za A1 načelnik hirurgije Opšte bolnice u Novom Pazaru Kemal Brničanin.

Izvor: A1tvNet

Tri maturantkinje iz Novog Pazara povređene u saobraćajnoj nesreći
Editorial credit: Suburbanium / Shutterstock.com

Kako su za ovaj portal rekli iz policije, saobraćajna nesreća dogodila se na deonici Novi Pazar- Draževiće, kada su pet maturantknja koje su se nalazile u vozilu sletele sa puta, najverovatnije zbog klizavog kolovoza.

"Jedna devojčica zadobila je teže povrede glave, dve su u bolnici radi daljih pregleda, a dve su puštene na kućno lečenje. Dijagnostika je u toku, a za sada su sve van životne opasnosti", rekao je Brničanin.

Iz gradskog Saveta za bezbednost saobraćaja i Saobraćajne policije apeluju posebno na roditelje da ne daju maturantima vozila, a na maturante da strogo poštuju propise o bezbednosti saobraćaja, kako bi sačuvali svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: