Sarajevo: Opet dojava o bombi u školi, roditelji zabrinuti

Učenici i nastavnici dve sarajevske škole u naselju Jezero jutros su evakusani, zbog dojave o bombi.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 22.03.2018.

11:29

Sarajevo: Opet dojava o bombi u školi, roditelji zabrinuti
Ilustracija: Thinkstock

Reč je o dve srednje škole, a dojava je dobijena jutros oko 8 sati.

Pripadnici antradiverzionih jedinica pregledaju prostorije.

Ovo je samo još jedan u nizu sličnih događaja poslednjih dana na području Kantona Sarajevo, pa se na osnovu prethodnog iskustva pretpostavlja da je reč o lažnoj dojavi, javio je Radio Sarajevo.

U prethodnih nekoliko dana, naime, zabeležen je veliki broj dojava o bombama u školama na području Kantona Srajevo, zbog čega su roditelji i nastavnici zabrinuti za sigurnost.

Veće roditelja KS-a se zbog ovog problema i sastalo s komesarom MUP-a KS-a kako bi razgovarali o eventualnim preventivnim merama.

Inače, zbog ovih slučajeva ranije je uhapšeno šest učenika, koji su osumnjičeni da su učestvovali u lažnom dojavljivanju eksplozivnih naprava u sarajevskim školama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: