LDP zadovoljna, osudila bojkot Jankovića i Jeremića

LDP saopštila je da je zadovoljna ostvarenim rezultatima na današnjim lokalnim izborima i osudila bojkot na koji su pozivali Saša Janković i Vuk Jeremić.

Izvor: B92

Nedelja, 24.12.2017.

23:49

LDP zadovoljna, osudila bojkot Jankovića i Jeremića

"Naših tri posto u Pećincima je ono što smo uvek osvajali i taj rezultat je, uz sav uloženi trud, maksimum u ovom trenutku. U Negotinu, gde smo izašli na listi sa Demokratskom strankom, u zbiru smo ponovili pojedinačni rezultat sa prethodnih izbora", naveo je LDP.

Prema oceni LDP-a, rezultati opozicionih partija pokazuju da su neophodne organizacione i programske promene o kojima godinama govore, kako bi se napravila alternativa vlasti Srpske napredne stranke i njenih koalicionih partnera.

Ne može se očekivati, kaže se u saopstenju, da građani koji su nezadovoljni političkom situacijom urade posao koji treba da rade političke partije, koje su "dužne da rade i na smanjivanju tenzija i prevazilaženju međusobnih podela koje uzrokuju pojedinačne incidente i bacaju negativno svetlo na ceo izborni tok".

Ta stranka od nadležnih organa traži da ispitaju "ozbiljne primedbe koje su izrečene na izborni proces".

"Nemamo nikakvo razumevanje za bojkot izbora na koji su pozivali Saša Janković i Vuk Jeremić, čime su direktno radili protiv opozicionih partija koje su izašle na izbore", naveo je LDP.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: