Sedmoro povređeno u pet saobraćajki

Sedam osoba je povređeno u pet saobraćajnih nesreća tokom noći u Beogradu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Izvor: B92

Petak, 15.12.2017.

07:43

Sedmoro povređeno u pet saobraćajki

U udesu u 00.36 časova u Vrtlarskoj ulici u Zemunu muškarac (41) zadobio je lakše povrede glave, te je prebačen u Urgentni centar.

Jedna žena (32) lakše je povređena u saobraćajnoj nesreći u 23.57 časova na uglu Patrijarha Joanikija i Pilota Mihaila Petrovića, i prevezena u Urgentni centar.

Tri muškarca, starosti od 56, 44 i 35 godina, povređena su u udesu u 21.31 časova u ulici Mihaila Bulgakova na Zvezdari, i odvezeni u Ugrentni centar.

U saobraćajnoj nesreći u 20.28 časova, na uglu Sarajevske i Birčaninove ulice, povređen je muškarac (29), ali je dobio uput i nije dalje vožen.

Još jedan muškarac (43) povredio je nogu u 19.13 časova u udesu na uglu Travničke ulice i Braće Krsmanović, kod Brankovog mosta, te je odvezen u Urgentni centar.

Hitna pomoć zabeležila je u 04.30 časova i jednu uspešnu reanimaciju muškarca od 71. godinu.

Hitna pomoć protekle noći intervenisala je 112 puta, od kojih 18 na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika za pomoć su se najviše javljali osobe s bolom u grudima, astmatičari i hipertoničari.

U Beogradu je juče tokom dana zabeleženo sedam saobraćajnih nesreća, od kojih je jedna bila teška na uglu Preševske i Batutove ulice, u kojoj je muškarac od oko 70 godina zadobio višestruke povrede, te je prebačen u KBC Zvezdara.

Hitna pomoć je juče tokom dana intervenisala 130 puta, od kojih 39 na javnom mestu, dodala je Macura.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: