Srpska lista: Pobedićemo i Olivera Ivanovića i DS

Srpska lista ocenila je da je dobro što se Demokratska stranka otvoreno pridružila snagama koje rade na slabljenju političkog jedinstva srpskog naroda na KiM.

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.10.2017.

17:17

Srpska lista: Pobedićemo i Olivera Ivanovića i DS

Kako je navela Srpska lista, dobro je i što je DS obnovila veze sa liderom Građanske inicijative Srbija, demorkatija pravda Oliverom Ivanovićem.

"Dobro je da su veze Ivanovića i Demokratske stranke obnovljene i ozvaničene, jer Srbi na Kosovu i Metohiji i čitava srpska javnost treba da znaju ko čini antisrpsku koaliciju na predstojećim lokalnim izborima", navodi se u saopštenju Srpske liste i dodaje da se takvo delovanje ne može se ničim pravdati, čak ni slepom i iracionalnom mržnjom prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, Srpskoj naprednoj stranci ili Srpskoj listi.

Srpska lista dodaje da će na tim izborima pobediti i Ivanovića i DS jer srpski narod na Kosovu i Metohiji i dalje ima pravo glasa, iako je pravo čudo da mu i ono nije oduzeto tokom njihove štetočinske vladavine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: