Psovka za psovkom: Šta je sve rekao vulgarni Trampov pulen

Prvobitne informacije o intervjuu šefa komunikacija Bele Kuće Entonija Skaramučija nisu otkrile koliko je on prostačnih izraza koristio u njemu.

Izvor: B92

Petak, 28.07.2017.

11:52

Psovka za psovkom: Šta je sve rekao vulgarni Trampov pulen

Novi pulen američkog predsednika Donalda Trampa je žestoko izvređao neke od najbližih saradnika ekscentričnog milijardera, istakavši kandidaturu za Trampovog klona, što je već demonstrirao koristeći gotovo iste načine neverbalne komunikacije kao i njegov šef.

U intervjuu za Njujorker, Skaramuči je uputio skaradne reči na račun šefa osoblja Bele kuće Rajnsa Pribusa i prvog Trampovog stratega i jednog od najzaslužnijih ljudi za njegovu pobedu – Stiva Benona.

“Skaramuči pokušava da ’blokira moj ku.ac’ koji želi da radi svoj posao u Beloj kući. On je je.eni paranoidni šizofreničar. Benon? Ja nisam Stiv Benon, ja ne pokušavam da po.ušim svoj sopstveni ku.ac“, rekao je nebaždareni Skaramuči.

Nije poznato kako će ovakav ispad uticati na odnos njega i Trampa, ali se čini da je američki predsednik veoma zadovoljan novim pojačanjem, koje je obećalo da će stati na put curenju informacija iz Bele kuće.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: