"Bivši šef NSA će otkriti istinu o Trampu i Rusima"

Bivši direktor NSA Džejms Klaper, koji je u sukobu s Donaldom Trampom, piše knjigu o ruskom uticaju na predsedničke izbore u SAD i svom obaveštajnom iskustvu.

Izvor: B92

Četvrtak, 20.07.2017.

23:52

Klaper piše knjigu o godinama koje je proveo na čelu NSA-a tokom administracije bivšeg američkog predsednika Baraka Obame, ali i o svojoj dugogodišnjoj karijeri u vojsci i državnoj administraciji, navodi se u saopštenju izdavačke kuće Virdžin.

Knjiga će se naći u prodaji sledeće nedelje, a bivši šef obaveštajaca još nije smislio kako će je nazvati, navodi agencija AP.

Klaper, koji je podneo ostavku na kraju isteka drugog mandata Baraka Obame, rekao je da će u knjizi opisati sve aspekte svoje karijere i iskustva.

Kako se navodi u saopštenju Vikinga, Klaper će "otkriti istinu" o navodnom mešanju Rusije u američke predsedničke izbore.

Američki predsednik Donald Tramp odbacio je takve tvrdnje i naveo da se bivši direktor slaže da njegov izborni tim nije sarađivao sa Rusima. Klaper je ranije rekao da nije bio u poziciji da to zna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: