Napad u Londonu: "Šteta što nije uzeo tenk, bolje bi bilo"

Sin vlasnika kompanije gde je Deren Ozborn izjamio kombi kojim je uleteo u grupu vernika ispred džamije u Londonu šokirao je javnost objavom na Fejsbuku.

Izvor: B92

Sreda, 21.06.2017.

10:33

Napad u Londonu:
Foto: GettyImages

"To je kompanije mog oca, ja se ne mešam u posao. Šteta što je izjamljuju parne valjke ili tenkove, u tom slučaju bi obavio posao", naveo je Ričard Gir Evans.

Korisnici društvenih medija napali su Evansa zbog "krajnje odvratnih komentara" i nazvali ga "ljudskim smećem".

Evans je nakon toga izbrisao svoj profil na Fejsbuku, a njegov otac Li se ogradio od komentara svog sina.

Ozborne (47) koji je otac četvoro dece uhapšen je nakon što je u Finsburi parku uleteo kombijem među građane. Tokom napada povređeno je 11 ljudi, jedna osoba je preminula, ali i dalje nije poznato da li od posledica napada.

Inače, Ozborna su prvo "uhapsili" građani, a nekolicina njih je sprečila ostale ljude da ga linčuju dok policija nije došla.

Do napada je došlo nakon dva teroristička napada u Londonu kada su počinioci takođe automobilima išli na građane, kao i posle napada bombaša samoubice posle koncerta Arijane Grande u Mančesteru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: