Vučić: Brnabićevoj ekonomski, Dačiću politički deo

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će kostur vlade ostati isti, ali da će biti određenih promena.

Izvor: B92

Četvrtak, 15.06.2017.

18:37

Vučić: Brnabićevoj ekonomski, Dačiću politički deo
Tanjug

On je istakao i da će biti dva ministarstva više, te da će sve biti poznato za vikend.

Podvukao je da ovo nije poraz ni za SNS, niti za bilo koga drugog.

“Ovo je moja želja da pokušamo da pronađemo u datom trenutku najbolje rešenje. SPS će, bez obzira što danas SNS ima dominatniju prednost nego na prethodnim izborima, imati značajniju ulogu u vladu. To moja želja, imam puno poverenje u Ivicu Dačića“, naglasio je Vučić.

Objasnio je da će Ana Brnabić, kojoj je poverio mandat za sastav nove vlade, da se bavi pitanjima iz oblasti ekonomije, digitalizacije i slično, a da će Dačić, koji uživa njegovo ogromno poverenje, voditi suštinski politički deo.

Poručio je da je veoma važno da pokušamo da razmišljamo o rezultatima, a ne da nikada ništa ne valja i nije dobro, već kakvi će rezultati ostati na semaforu iza nas.

“Voleli mene ili ne činjenica je da 15. juna imate 20 milijardi suficita sa svim plaćenim katama, a da nismo podigli novac od EPS i Telekoma, što su najveće jednokratne uplate. To sve govori o značajnim rezultatima i to je dobra osnova za podizanje plata“, zaključio je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: