Strah na NBG zbog huligana: "Danima nešto nije u redu"

Tuča navijača koja se dogodila u četvrtak uveče unela je strah u živote žitelja bloka 72 na Novom Beogradu, pišu "Večernje novosti".

Izvor: B92

Petak, 09.06.2017.

21:15

Strah na NBG zbog huligana:
Thinkstock

U obračunu je teško povređen D.J. (19), za čiji život se lekari i dalje bore, a navijači Partizana su apelovali na dobrovoljne davaoce krvi da pomognu.

Stanari novobeogradskog bloka zgrada navode da se moglo naslutiti da će do sukoba doći i da su "varnice tinjale" nekoliko dana.

Svedokinja tuče je rekla da je videla nalet oko pedesetak osoba koje su mahale bakljama, motkama i srpkovima, posle čega su se čuli i pucnji.

Jurnjava je nastavljena i u zgradi u Ulici doktora Ivana Ribara 98, polomljena su stakla na ulaznim vratima, a svuda je bilo i krvi.

Stanari navode da su navijači počeli učestalo da se okupljaju u poslednjih nekoliko dana, bili su tihi, nisu nikoga uznemiravali, ali se "videlo da nešto nije u redu".

Dodaju i da je do obračuna verovatno došlo zbog nekoliko grafita crno-belih koje su navijači suparničkog kluba prefarbali, uprkos tome što ceo kraj “pripada” simpatizerima Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: