DSS: Politička trgovina Zukorlića i Vučića

DSS je ocenila da je podrška Muamera Zukorlića predsedničkoj kandidaturi Aleksandra Vučića nastavak uhodane političke trgovine.

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.03.2017.

13:46

DSS: Politička trgovina Zukorlića i Vučića

DSS navodi da od te političke trgovine ličnu korist imaju njih dvojica, a štetu država Srbija i svi njeni građani.

"Ovom podrškom bivši muftija plaća Vučiću funkciju predsednika Odbora za prosvetu Skupštine Srbije i status osobe izvan i iznad zakona, što mu omogućava ilegalnu gradnju ogromnih razmera u Novom Pazaru", navela je DSS u saopštenju.

Dodaje sa da tako Zukorlić, izbegavajući zakone Srbije, postaje vlasnik enormno skupih nekretnina, a Vučić zauzvrat, u pokušaju da postane predsednik Srbije po svaku cenu, dobija na raspolaganje "nekoliko hiljada glasova ekstremnih Bošnjaka".

DSS je navela da će saradnja biti nastavljena na obostranu korist i posle izbora, što potvrđuju dve vesti iz Novog Pazara - prva govori o podršci Zukorlića Vučiću, a druga da je Zukorlić u centru grada počeo nelegalnu gradnju još jednog objekta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: