"Jeremić doveo zemlju do bankrota, Vučić sve preokrenuo"

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov saopštio je da su Vuk Jeremić i "njegova lopovska družina" doveli zemlju na korak od bankrota.

Izvor: B92

Utorak, 14.03.2017.

20:22

Kako kaže, realnost je da je Aleksandar Vučić za samo nekoliko godina u potpunosti preokrenuo ekonomsku situaciju.

Jovanov je istakao da je Vučić zaslužan što Srbija ima ekonomiju na čvrstim temeljima, koja iz godine u godinu raste.

"Realnost je i da je Vuk Jeremić ostavio Srbiju sa stopom nezaposlenosti od 26 odsto, a da se iz luksuznog penthausa na Menhetnu vratio u onu u kojoj je Aleksandar Vučić tu stopu nezaposlenosti prepolovio", naveo je u saopštenju Jovanov.

Jovanov navodi da je i realnost da je Jeremić, sa svojim saveznicima Borisom Tadićem i Dušanom Petrovićem, zatvarao fabrike, uništavao banke i otpustio oko pola miliona ljudi za četiri godine, a da je Vučić otvorio 55 novih fabrika, da nijednu nije zatvorio i da je zaposlio više od 130.000 ljudi.

"To je realnost koju Vuk Jeremić ne može da sakrije svojim lažima, kao što na svaki mogući način sakriva ko mu je dao ogromne pare za kampanju i šta traži od njega zauzvrat", zaključio je Jovanov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: