Utorak, 07.03.2017.

13:32

Vučić: Nije lepo što nije bilo srpske himne

Nikome nećemo dati da sanja snove na račun naše teritorije i vitalnih interesa našeg naroda, poručio je premijer Aleksandar Vučić.

Izvor: Tanjug

Vučić: Nije lepo što nije bilo srpske himne
Tanjug

On je to istakao upitan da komentariše posetu albanskog predsednika Bujara Nišanija jugu Srbije.

"Ničim nismo uplašeni, otvorena smo zemlja, svako je dobrodošao, ali onaj ko bude mislio da može ili sme da narušava integritet zemlje, moj odgovor je - nemojte to da radite i nemojte to ni da pokušavate", poručio je premijer.

Mislim da smo postupili na mudar i racionalan račun, dodao je Vučić, navodeći da je i albanski premijer dočekan kao svaki gost.

Poručio je da mi umemo da dočekamo svakog gosta, da je tamo i predsednik Koordinacionog tela za jug Srbije Zoran Stanković, ali je i primetio da nije lepo što nije bilo srpske himne na dočeku.

Kako je primetio, Stanković zna protokole države Srbije, ali je i poručio onima koji sanjaju neke druge snove, a ne nove fabrike, što su naši snovi, da na njih zaborave.

"Nemojte to ni da pokušavate, a ja im želim da se lepo provedu", poručio je premijer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

8 h

Podeli: