SNS o Šutanovcu: Prazne fraze i dosovske laži

SNS ocenila je kao "prazne fraze i dosovske laži" stav lidera DS Dragana Šutanovaca o kandidaturi lidera SNS-a Aleksandra Vučića za predsednika Srbije.

Izvor: B92

Utorak, 14.02.2017.

21:17

SNS o Šutanovcu: Prazne fraze i dosovske laži

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Miloš Vučević je u saopštenju izrazio uverenje da će to građani i pokazati na izborima.

"Želim da vam poručim, a što će vam, uveren sam, gradjani Srbije jasno pokazati na izborima, da eksperimenti stranih službi koje bi Srbiju da vide na kolenima, dok je vi pljačkate, neće proći", naveo je Vučević, reagujući na stav Šutanovca o kandidaturi Vučića.

Prema njegovim rečima, prošlo je vreme u kome su oni koji su razorili svaku instituciju s kojom su imali dodirnih tačaka, građane osiromašili a sebe i svoje porodice obogatili, mogli da se igraju s državom i narodom, prenela je SNS.

Šutanovac je ocenio prethodno večeras da kandidatura premijera Vučića na predsedničkim izborima predstavlja početak kraja nakaradne vlasti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: