Brnabić: Neću u SNS dok ne steknem poverenje u stranke

Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Ana Brnabić izjavila je da neće postati član SNS jer kao građanka želi da stekne više poverenja u stranke.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.01.2017.

15:18

Brnabić: Neću u SNS dok ne steknem poverenje u stranke
Tanjug

Ona je rekla i to da će održati ranije određen kurs.

Brnabić je za N1 rekla da su SNS i Aleksandar Vučić u poslednje dve-tri godine uradili dobre stvari i da su doneti zakoni na koje se čekalo proteklih 20 godina.

Govoreći o mogućoj kandidaturi premijera Aleksandra Vučića na predstojećim predsedničkim izborima, Ana Brnabić kazala je da bi volela da Vučić ostane premijer, ali da odluka o njegovoj kandidaturi ne zavisi od nje i da nije na njoj da je komentariše.

"Jedna stvar me je iznenadila, a što kao građanka nisam znala. To je da u najrazvijenijim zemljama kao što su Švedska ili Nemačka ne možete da budete ministar ako niste član stranke. Šveđani su se iznenadili kada su čuli da nisam član stranke. I dalje mislim da je dobro imati nestranačke ličnosti u vladi", rekla je Brnabić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: