Ujutru slab mraz, tokom dana sunčano i hladno

U Srbiji će ujutru biti slab mraz, po kotlinama magla, a tokom dana iznad većeg dela zemlje pretežno sunčano, saopštio je RHMZ.

Izvor: B92

Subota, 03.12.2016.

01:00

Ujutru slab mraz, tokom dana sunčano i hladno
Foto: Thinkstock

Najniža temperatura biće od minus pet do dva stepena, najviša dnevna od četiri do devet, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren, na istoku povremeno jak, severni i severozapadni vetar koji će posle podne biti u slabljenju.

U Beogradu se ujutru na širem području grada očekuje slab mraz, tokom dana pretežno sunčano. Najniža temperatura biće od minus dva do nula, najviša dnevna šest stepeni. Duvaće slab i umeren zapadni i severozapadni vetar.

Tokom narednih dana u Srbiji će jutra biti hladna uz slab i umeren mraz, u nižim predelima magla ili niska oblačnost. Tokom dana se u većini mesta očekuje pretežno sunčano i hladno, naročito u predelima gde će se magla zadržati veći deo dana.

U Beogradu se očekuje slično vreme, s temperaturama malo ispod proseka za ovo doba godine.

Biometeorološka prognoza za subotu, 3. decembar 2016:

Biometeorološka situacija može biti nešto povoljnija za hronično obolele i osetljive osobe. Izvesne tegobe mogu imati srčani bolesnici, a u područjima sa maglom oprez se savetuje i astmatičarima. Mogući su promenljivo raspoloženje i glavobolja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: