Muškarac teško povređen u udesu u Slancima

Muškarac star 43 godine prebačen je na reanimaciju Urgentnog centra zbog teških povreda zadobijenih u noćašnjem udesu u Ulici Maršala Tita u Slancima.

Izvor: B92

Petak, 29.07.2016.

07:39

Muškarac teško povređen u udesu u Slancima
Foto: Tanjug, arhiva

Prema rečima portparola Hitne pomoći Nade Macure, tokom prethodne noći u Beogradu su se dogodile još dve saobraćajne nezgode u kojima su povređene dve osobe.

U udesu koji se dogodio oko 23 h u Ulici Zdravka Čelara, lakše je povređen 38-godišnji muškarac koga je sa 40-godišnjim muškarcem bez povreda, ekipa Hitne pomoći prebacila u Kliničko-bolnički centar Zvezdara.

Macura je dodala da je jedna osoba prebačena u Urgentni centar zbog povreda zadobijenih u udesu oko 6.30 na okretnici autobusa 504 u Borskoj ulici.

Ekipe Hitne pomoći obavile su prethodne noći 92 intervencije, od toga 16 na javnim mestima.

Pomoć lekara najčešće su tražili astmatičari, srčani bolesnici, osobe sa visokim pritiskom i psihijatrijskim oboljenjima.

Tokom prethodnog dana u Beogradu su se dogodile četiri saobraćajne nezgode a jednoj osobi su nanete povrede hladnim oružjem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: