AMSS: Saobraćaj se odbija bez zastoja

Putevi u Srbiji su prohodni, a saobraćaj se odvija bez vanrednih zastoja i prekida sa uobičajeno pojačanim saobraćajem na prilazima većih gradova.

Izvor: B92

Četvrtak, 26.05.2016.

07:48

Default images
Foto: Thinkstock

Kako je AMSS naveo u saopštenju, u planinskim predelima centralne i zapadne Srbije uslovi vožnje biće otežani zbog moguće povremene kiše koja često donosi odrone i nanosi zemlju na put.

Po informacijama Uprave granične Policije Srbije, na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Do 27. maja, od 07.00 do 15.00, na delu državnog puta IB reda broj 26, Beograd-Obrenovac, na deonici Umka - Duboko, saobraćaj će se zbog radova odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila. Danas od 07.00 do 19.00, na delu državnog puta II B, kroz selo Beli Potok, izvodiće se radovi na sanaciji kolovoza zbog čega će se saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Do 3. juna do 18.00 na delu državnog puta I A, od petlje Smederevo do petlje Vodanj, zbog radova na sanaciji kolovoza važiće izmenjen režim saobraćaja i vozila će iz pravca Niša ka Beogradu kod petlje Kolari biti preusmerena na pravac Beograd - Niš gde će se saobraćaj odvijati dvosmerno u zoni izvođenja radova.

Javno preduzeće "Putevi Srbije" pozvalo je vozače da na deonicama na kojima su započeti radovi poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i brzinu vožnje prilagode uslovima na putu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: