Čačak: Buknuo požar u fabrici "Sloboda", brzo ugašen

U jednom pogonu fabrike "Sloboda"u Čačku izbio je požar, koji je brzom intervencijom vatrogasaca ugašen, i nema nikakve opasnosti po stanovništvo.

Izvor: Beta, Tanjug

Sreda, 04.05.2016.

23:26

Default images
Foto: Tanjug, arhiva

Dojava o požaru stigla je u 21.30, posle čega su tri vatrogasna vozila sa šest vatrogasaca stigla na lice mesta i požar je ugašen u 22.05.

U tom delu grada oseća se neprijatan i jak miris, koji najverovatnije potiče od gasa koji je iscureo u atmosferu, ali nije opasan po ljude i, prema procenama stručnjaka, brzo će nestati.

Iz štaba za vanredne situacije pozvali su meštane naselja oko "Slobode" da preventivno nekoliko sati ne otvaraju prozore.

Od posledica požara u vojnog fabrici Sloboda u Čačku nije bilo povređenih kao ni materijalne štete, potvrđeno je Beti u Ministarstrvu odbrane.

Do izbijanja vatre, koja je brzom intervencijom vatrogasnih ekipa ugašena došlo je zbog samozapaljenja suzavca, a "nema nikave materijalne štete", dodaju u tom ministarstvu.

Prema navodima "Blica", do požara je došlo u pogonu artificije, gde se zapalila smesa za proizvodnju suzavca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: