Utorak, 22.12.2015.

11:46

Pupovac na sastanku sa Kitarović: Podrška Petrovu

Potpredsednik SDSS Milorad Pupovac izjavio je da ta stranka, koja ima dva zastupnika u Saboru, podržava lidera liste Most Božu Petrova za mandatara.

Izvor: Tanjug

Default images

On je to rekao nakon konsultacija sa predsednicom Kolindom Grabar Kitarović, uz napomenu da predstavnici SDSS sa Petrovim do sada nisu imali nijedan susret.

"Ali Petrov nije nepoznat, prilično je poznat, i vodi značajnu grupaciju", kazao je Pupovac i dodao da bi postizbornu situaciju trebalo razrešiti što pre jer da kada bi se odužilo na još mesec dana "upitno je ko bi preživeo".

Kako su preneli zagrebački mediji, kod predsednice Kolinde Grabar Kitarović danas se neće pojaviti bivši SDSS-ovac Mirko Rašković.

Četvrti krug konsultacija kod predsednice Kitarović započet je jutros i ni danas se neće pojaviti nijedna od partija ili koalicija koja će imati neophodnih 76 zastupničkih potpisa.

Postizborna koalicija nezavisne list Most i koalicija okupljena oko SDP-a Zorana Milanovića najavila je da će od Kitarovićeve zatražiti još nekoliko dana za prikupljanje potpisa.

U međuvremenu Miroslav Šimić, predstavnik Građanske opcije grada Osijeka, negirao je da će napustiti nezavisnu listu Most.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

19 h

Podeli: